Εβόρα eatery

Εβόρα, ένα νοερό ταξίδι στο βουνό των αρωμάτων και των αναμνήσεων, με αφετηρία την Κάτω Τούμπα. Μενού που παντρεύει τις παραδοσιακές γεύσεις με τις σύγχρονες τάσεις μαγειρικής, χαρίζοντας στους θαμώνες του Εβόρα eatery μια δροσερή ανάσα γεμάτη αρώματα και ποιότητα.

Σημείο Συνάντησης

Στην Κάτω Τούμπα, στη Διογένους 13, σε σημείο εύκολα προσβάσιμο, θα βρεις αυτό το μικρό διαμαντάκι, το Εβόρα eatery. Μένεις δυτικά, στο κέντρο, ανατολικά; Είσαι εκτός Θεσσαλονίκης; Κανένα πρόβλημα! Απ’ όπου κι αν είναι να ξεκινήσεις αυτό το γευστικό ταξίδι αξίζει να το επισκεφθείς και θα καταλήξεις να ζήσεις μία γαστριμαργική εμπειρία.

Το βασίλειο του κρέατος στην πιο σύγχρονη μορφή του

Ιδιαίτερος χώρος που σε περιμένει να επαναπροσδιορίσεις τα γευστικά σου κριτήρια. Παραδοσιακή κουζίνα, με μεσογειακές και ποντιακές γεύσεις προσαρμοσμένες στα σύγχρονα δεδομένα που επιτάσσει η υψηλή μαγειρική.

Και όλα αυτά που; Σε ένα σύγχρονο απλό και καλαίσθητο χώρο, με φιλόξενους οικοδεσπότες και εξυπηρετικό προσωπικό. Όλοι τους φιλικοί, ευχάριστοι και γνώστες της δουλειάς τους, σε βοηθούν να νιώσεις οικεία και να απολαύσεις την παραμονή σου στον χώρο.

Και τι μπορείς να φας στο Εβόρα eatery; Πολλές οι επιλογές και τι να πρωτοξεχωρίσεις. Κάποια πιάτα που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσεις είναι το βουβαλίσιο φιλέτο, τα ορτύκια, τα μοσχαρίσια μάγουλα, οι κολοκυθοανθοί και πληθώρα άλλων πιάτων κρεάτων, ορεκτικών και σαλατών, ιδιαίτερων και μοναδικών που δημιουργούν έκρηξη γεύσεων στον ουρανίσκο, όσων είχαν την τύχη να τα γευτούν. Και φυσικά μη ξεχάσεις να παραγγείλεις το περέκ που με τόση μαεστρία ετοιμάζουν στο Εβόρα eatery για το έμπειρο και απαιτητικό κοινό τους.

Κλείσε ραντεβού με την απόλαυση δοκιμάζοντας όσα περισσότερα πιάτα μπορείς. Στο Εβόρα eatery βιώνεις μια γευστική εμπειρία που σε προκαλεί να τη ζήσεις ξανά και ξανά. Όποιος γνωρίζει το Εβόρα το βάζει βαθιά μέσα στην καρδιά του και επιστρέφει σύντομα σε αυτό.

Το πιο κοντινό και σύντομο νοερό ταξίδι στα βουνά των Σερρών, μια ανάσα μακριά μας στην Κάτω Τούμπα. Με το δροσερό αεράκι, που μας υπόσχεται η λέξη Εβόρα, να σκεπάζει τα όμορφα βράδια μας και μια υπόσχεση για την απόλυτη γαστριμαργική απόλαυση, κάνουμε μια στάση στο Εβόρα eatery.

Στοιχεία επικοινωνίας

Εβόρα eatery | Διογένους 13, Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη, 54453

Τηλ:+30 2310 93 08 00 / E-mail: evoraeatery@gmail.com / Website / Facebook / Instagram

More FoodStories

Facebook

@FoodScriber

Instagram

@foodscriber_com

LinkedIn

Theodoros Pastourmatzis

Twitter

@FoodScriber

Recent Posts

Start typing and press Enter to search