Georgiadis Canteen

Η ιστορική οικογένεια οινοποιών Γεωργιάδη ξεκίνησε την πορεία της στις αρχές του 20ου αιώνα, από το Τζιμόβασι (Menderes) της Σμύρνης της Μικράς Ασίας. Πρωταγωνιστής της ιστορίας, ο γνωστός τότε Μπάρμπα-Τζώρτζης (Γεώργιος Γεωργιάδης) που δραστηριοποιούνταν στην παραγωγή αλκοόλης (ως χημικός που ήταν) και τη διανομή της σε τοπικές ποτοποιίες για την παραγωγή της ρακής.

Ο Μπάρμπα-Τζώρτζης, όντας εξαιρετικά ευφυής, καταπιανόταν με πολλά, διαφορετικά πράγματα. Ήταν βασικό μέλος της τοπικής κοινότητας, αγαπούσε και νοιαζόταν τον τόπο του και ασχολούνταν με τα κοινά. Ένα από τα σημαντικότερα έργα του ήταν ότι αποτέλεσε τον βασικό συντελεστή για τη φωταγώγηση της Σμύρνης. Λίγους μήνες πριν από την καταστροφή της Σμύρνης, το καλοκαίρι του 1922, κατέφυγε με την οικογένειά του, που αποτελούνταν από τη σύζυγο και τους πέντε γιους τους, αρχικά στην πόλη των Αθηνών και λίγο καιρό αργότερα στη Θεσσαλονίκη.

Το Συγκριτικό Πλεονέκτημα

Ο Αντώνης Γεωργιάδης υποδέχτηκε το 2021 έτοιμος να υλοποιήσει το όραμά του και όσα έχει διδαχθεί και αφομοιώσει από την 25ετή πλέον εμπειρία του στην αγορά. Την 21η ημέρα του 21ου έτους του 21ο αιώνα, καταθέτει τα σήματα της GEORGIADIS CANTEEN στο υπουργείο Ανάπτυξης. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από τις γαλλικές καντίνες του παρελθόντος και το μεράκι του ιδιοκτήτη για προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, προσιτά στο κοινό, που προσδίδουν αξία στον πελάτη και τον ανταμείβουν για την προτίμησή του.

Τα brands της νέας εταιρείας «Το κουτί της Πανδώρας» και «Τζούλια Γεωργιάδη», προέρχονται και συνδέονται άρρηκτα με την ιστορία της οικογένειας Γεωργιάδη. Η «καντίνα» όμως της Georgiadis Canteen συμπεριλαμβάνει και άλλα, πολλά και πρωτοπόρα προϊόντα, όπως σειρές premium οίνων, εμπνευσμένων από την Πόλη και ιδιαίτερα αποστάγματα, «δώρα» της Ελληνικής γης.

Λίγα λόγια και ορθά

Η διανομή προϊόντων οίνου και αποστάγματος υψηλής ποιότητας.

Η αποκατάσταση του «παρεξηγημένου» οίνου, της ρετσίνας, στα μάτια του οινόφιλου κοινού.

Η αναβάθμιση της εικόνας της ρετσίνας σε μία άλλη διάσταση, μέσω της διανομής δύο κορυφαίων εκδοχών της: της ρετσίνας «Τζούλια Γεωργιάδη», και της premium σειράς «Vosporos Canteen».

Η παροχή μιας σειράς λύσεων, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Η εταιρεία Georgiadis Canteen φιλοδοξεί να καλύψει όλο το φάσμα των αναγκών του κοινού, με τη διανομή οίνων και αποσταγμάτων όλων των κατηγοριών, από προϊόντα value for money για το καθημερινό τραπέζι έως και premium προϊόντα για ξεχωριστές στιγμές.

Να συνεχίσει και να εμπλουτίσει τη μακρά και επιτυχημένη πορεία που χάραξε η οικογένεια οινοποιών Γεωργιάδη.

Στοιχεία επικοινωνίας

Georgiadis Canteen | ΒΙ. ΠΑ. Λακκώματος | Τ.Θ 180 | 63080 | Λάκκωμα Χαλκιδικής
Τηλ:+30 2312312000 | E-mail: info@georgiadiscanteen.comWebsite | Facebook | Instagram

More FoodStories

Facebook

@FoodScriber

Instagram

@foodscriber_com

LinkedIn

Theodoros Pastourmatzis

Twitter

@FoodScriber

Recent Posts

Start typing and press Enter to search