ΦΑΡΜΑ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ

Όλα ξεκίνησαν από τον προπάππου Ιωάννη Μουλκιώτη στον παππού Απόστολο Μουλκιώτη, ο οποίος ως βέρος κτηνοτρόφος γενεών, κάτοχος 350 γιδιών και 350 προβάτων, έδωσε τη σκυτάλη της οικογενειακής παράδοσης στον πατέρα Γεώργιο Μουλκιώτη. Μια παράδοση που έφτασε στην εποχή μας αναλλοίωτη και άρρηκτα συνδεδεμένη με την έννοια της ποιότητας. Η ποιότητα ήταν η ιδέα που ακολούθησε κάθε τους συζήτηση, κάθε βήμα, κάθε όνειρο και έγινε το βίωμα που έχτισε τη παράδοση τους.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Με έναρξη δραστηριοτήτων ως ατομική επιχείρηση το 1998 ο Μουλκιώτης Παναγιώτης αναλαμβάνει τα ινία από τον Μουλκιώτη Γεώργιο και ξεκινάει στην Μάνδρα Αττικής να μετατρέπει τη συσσωρευμένη γνώση στον χώρο του κρέατος σε ποιοτικά προϊόντα χτίζοντας εμπιστοσύνη με το άμεσο αγοραστικό κοινό. Η καλή σχέση με τους καταναλωτές και η αξιοπιστία μέσω της διαρκούς ποιότητας και καινοτομίας δεν άργησε να διαδώσει την φήμη της εταιρείας και να επεκτείνει το αγοραστικό κοινό της και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Οι αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών και η αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα της εταιρείας οδήγησαν το 2009 στην μεταφορά σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Συνεχίζοντας την καλή της πορεία τα επόμενα χρόνια παράγει πρωτοποριακά προϊόντα και επεκτείνει το πεδίο δραστηριοτήτων της.

ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η εταιρεία Π. Μουλκιώτης ΕΠΕ μέσα από καινοτόμες επεξεργασίες κρεάτων φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως αλλαντοποιεία με πρωτοποριακά προϊόντα που θα βρουν απήχηση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Καθώς παράγει προϊόντα η γκάμα των οποίων εκτείνεται σε όλο το φάσμα του χώρου της εστίασης, το καταναλωτικό κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι ευρύ. Έχει αποκτήσει με την πάροδο των χρόνων πελάτες σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, ηπειρωτική & νησιωτική, αλλά και στο εξωτερικό, από mini market, delicatessen, παντοπωλεία, μέχρι εστιατόρια & γνωστά ξενοδοχεία.

Ενδεικτικό πελατολόγιο: Costa Νavarino Μεσσηνίας, Astir Palace, Ξενοδοχείο Semeli, ΒΗΤΑ ΕΨΙΛΟΝ, DNFOOD, Oenogea, Maltby&Greek κ.α.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΦΑΡΜΑ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ

Στρατηγού Ρόκα Νικολάου 48, Μάνδρα, Αττική
Τηλ:+302105556910 | Κιν:+306940726555 | E-mail:  info@eshopmoulkiotis.gr | Website

More FoodStories

Facebook

@FoodScriber

Instagram

@foodscriber_com

LinkedIn

Theodoros Pastourmatzis

Twitter

@FoodScriber

Recent Posts

Start typing and press Enter to search