Οικογένεια Σταθώρη

Ακολουθώντας τις παραδόσεις και παντρεύοντας τις γεύσεις φτιάχνουν μοναδικά τυροκομικά προϊόντα με μεράκι και μυστικά που περνάνε από γενιά σε γενιά.

Το Ελληνικό Συγκριτικό Πλεονέκτημα

Η συγκομιδή του γάλακτος γίνεται από κοπάδια που εκτρέφονται σε βοσκοτόπια της Βόρειας Χαλκιδικής μακριά από βιομηχανικές εγκαταστάσεις και κοντά στα σύνορα του Αγίου Όρους. Χρόνια τώρα προμηθεύουν τις Μονές του Άθωνα με τα αγνά προϊόντα τους και βασίζονται στην παραδοσιακή κρίση των μοναχών στην προσπάθεια τους να τελειοποιούν κάθε μέρα τα προϊόντα τους ακολουθώντας την παράδοση.

Τα προϊόντα τους ξεχωρίζουν σε ποιότητα και γεύση όπως το Πετρωτό και το Αθωνίτικο από κατσικίσιο φρέσκο γάλα, το Αγιοτύρι γραβιέρα με πλούσιο άρωμα το οποίο μπορείτε να απολαύσετε σαν Σαγανάκι, το Ελαιοτύρι με λάδι και ρίγανη και τέλος με μαύρο και κόκκινο πιπέρι το Πιπεράτο ή και Καπνιστό.

Παράγουν προϊόντα αγνά φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι μόνο με φρέσκο γάλα χωρίς πρόσθετα, με παραδοσιακές συνταγές αλλά και με σύγχρονα μέσα διατηρώντας την γεύση και την ποιότητα που όλοι θέλουν να έχουν στο τραπέζι τους.

Προϊόντα και Πελάτες

Η Οικογένεια Σταθώρη, φροντίζει να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των συνεργατών τους, με την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και την ταχύτατη αποστολή τους.

Η αφοσίωση, από το πρώτο βήμα μέχρι και το τελευταίο, σε υψηλές προδιαγραφές φροντίδας και συσκευασίας των προϊόντων, τους καθιστά συνεπείς συνεργάτες, είτε είστε κατάστημα λιανικής, επιχείρηση εστίασης, είτε απλά ανεξάρτητος λάτρης κάθε είδους τυροκομικής εμπειρίας!

Στοιχεία επικοινωνίας

Οικογένεια Σταθώρη | Ιερισσός | Χαλκιδική
Τηλ:+3023770 23603 / E-mail: stathoris@stathoris.grWebsite / Facebook / Instagram

More FoodStories

Facebook

@FoodScriber

Instagram

@foodscriber_com

LinkedIn

Theodoros Pastourmatzis

Twitter

@FoodScriber

Recent Posts

Start typing and press Enter to search