Αγροκτήματα Κρήτης

Ένα με τη φύση! Με σεβασμό στον άνθρωπο. Με αφοσίωση στην ορθή πρακτική διαβίωσης των ζώων και στη διατήρηση του φυσικού τοπίου. Είναι προσηλωμένοι στις αξίες της επιχείρησης και «δένουν» αρμονικά τις παραδοσιακές αρχές εκτροφής με την σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής τροφίμων η οποία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας.

Το Ελληνικό Συγκριτικό Πλεονέκτημα

Η φάρμα βρίσκεται στους πρόποδες του Ψηλορείτη, στο χωριό Πετροχώρι Αμαρίου, δίπλα στην όχθη του ποταμού Πλατύ, στο νομό Ρεθύμνου της Κρήτης. Διαθέτει ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και εξειδικευμένο προσωπικό σε μια έκταση 60.000 τ.μ., με 4.500 τ.μ. στεγασμένων χώρων εκτροφής, αποθήκευσης, συσκευασίας και σύγχρονου ωοσκοπικού κέντρου. Τα 60 στρέμματα της φάρμας καλύπτονται από ελαιόδενδρα βιολογικής γεωργίας και αμπελώνες με γαλλικές ποικιλίες εναρμονισμένες πλήρως στο μικροκλίμα της περιοχής.

Προϊόντα και Πελάτες

Το δίκτυό τους μεγαλώνει διαρκώς, για να απολαμβάνει όλο και περισσότερος κόσμος τις αυθεντικές αυτές γεύσεις. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα καταστήματα και Super Markets της Ελλάδας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αγροκτήματα Κρήτης | ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΦΑΡΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
Πετροχώρι, Ρέθυμνο 740 61, Κρήτη

ΓΡΑΦΕΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
Κολοκοτρώνη 36, Ρέθυμνο 741 33, Κρήτη
Τηλ.: +30 28310 51309
Fax: +30 28310 55966

Website / Facebook / Instagram

More FoodStories

Facebook

@FoodScriber

Instagram

@foodscriber_com

LinkedIn

Theodoros Pastourmatzis

Twitter

@FoodScriber

Recent Posts

Start typing and press Enter to search