Marea sea spirit

Το Marea sea spirit θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια θαλασσινών που μπορείς να βρεις στη Θεσσαλονίκη, αν όχι στην Ελλάδα. Κάθε πιάτο που προσφέρει μυρίζει θάλασσα, φρεσκάδα και ποιότητα. Σύγχρονο εστιατόριο, απαράμιλης κομψότητας και φινέτσας που ξέρει να περιποιείται τους επισκέπτες του.

Σημείο Συνάντησης

Κοντά στο Λευκό Πύργο, στην οδό Λώρη Μαργαρίτη 13, συναντάμε το Marea sea spirit, ένα απόλυτα θαλασσινό εστιατόριο, που καλεί τους απανταχού λάτρεις της θάλασσας να έρθουν να δοκιμάσουν τα θεσπέσια πιάτα που με μαεστρία προετοιμάζει. Πιάτα προσεκτικά σχεδιασμένα με την έμφαση να δίνεται στην ποιότητα και στη φρεσκάδα των πρώτων υλών, στην πλούσια γκάμα κρασιών και αποσταγμάτων και στην εξυπηρέτηση του κοινού από ένα βαθιά καταρτισμένο προσωπικό. Σε σημείο που ποτέ δε χάνεις και τα βήματα σε οδηγούν μόνα τους εκεί, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στην παραλία τι καλύτερο από το να κάνεις μία στάση στο Marea sea spirit για να δοκιμάσεις μοναδικά θαλασσινά πιάτα.

Marea sea spirit… Εκεί που γεύεσαι την ίδια τη θάλασσα!

Πιάτα προσεκτικά σχεδιασμένα με την έμφαση να δίνεται στην ποιότητα και στη φρεσκάδα των πρώτων υλών, στην πλούσια γκάμα κρασιών και αποσταγμάτων και στην εξυπηρέτηση του κοινού από ένα βαθιά καταρτισμένο προσωπικό. Όλα αυτά έχουν όνομα και διεύθυνση και τα συναντάς στο Marea sea spirit. Το έταιρο δημιούργημα των αδελφών Σωτηρούδη, που μετά τον Γλυκάνισο και την αναγνωρισμένη ποιότητά του, μας προδιαθέτουν να αγκαλιάσουμε κάθε νέα πρότασή τους, σε συνεργασία, με τον Θεόκτιστο Σαρασίδη. Εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, με μενού δεμένο, ωραία σχεδιασμένο, βαθιά νόστιμο και ξεκάθαρα ποιοτικό. Νιώθεις τη φρεσκάδα των υλικών σε κάθε σου μπουκιά, ενώ δε σου δημιουργείται καμία αμφιβολία για την προέλευση και την προσεκτική επιλογή τους

Πέρα από την ξεχωριστή ποιότητα του φαγητού που γεύεσαι στο Marea sea spirit, το εστιατόριο ξεχωρίζει και για το προσωπικό του. Η ευγένεια, η φιλική διάθεση και η εκπαίδευσή του ξεχωρίζουν. Είναι αναπόσπαστο στοιχείο της απόλαυσης της επίσκεψής σας στο εστιατόριο, καθώς ως πολύτιμοι βοηθοί σας κατευθύνουν στη σωστή επιλογή του μενού και των κρασιών που θα απογειώσουν τη διάθεσή σας.

Ο χώρος φινετσάτος, με ένα συνδυασμό μαρμάρου και ξύλου που δένει απόλυτα, χαρίζοντας στη διακόσμηση μια διακριτική κομψότητα εφάμιλη των πιάτων – μικρών αριστουργημάτων.
Οι μεγάλες τζαμαρίες, χαρακτηριστικό στοιχείο του χώρου, προσδίδουν έναν αριστοκρατικό αέρα, φωτεινότητα και αμεσότητα συνδυαστικά με το όμορφο περιβάλλον του πεζοδρόμου που απλώνεται μπροστά από το εστιατόριο.

Το μενού σχεδίασε ο σεφ Ηλίας Χαλάλ, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνικές με τρόπο που να αναδεικνύεται η ποιότητα και η ουσία της γνήσιας ελληνικής θαλασσινής κουζίνας. Τα πιάτα που ξεχωρίζουμε είναι το καρπάτσιο και το ταρτάρ τσιπούρας με μαύρη τρούφα, τα νιόκι με καραβιδοουρές, το μυλοκόπι ψημένο στη λαδόκολλα με λαχανικά και το φιλέτο συναγρίδας με πουρέ σελινόριζας. Ο γαύρος μαρινάτος με φαγόπυρο και βασιλικό αλλά και το καπνιστό χέλι είναι δύο πιάτα που δεν πρέπει να λείψουν από το τραπέζι σας. Για κλείσιμο, μη παραλείψετε να γευτείτε το υπέροχο αρμενοβίλ με ξηρούς καρπούς και σοκολάτα ή το σουφλέ σοκολάτας με καραμέλα, μπισκότο και υπέροχο παγωτό βανίλια.

Το Marea sea spirit σας προσκαλεί να γευτείτε υπέροχα και ποιοτικά θαλασσινά πιάτα που θα αποτελέσουν μία ξεκάθαρη εμπειρία γεύσης και απόλαυσης που θα θέλετε οπωσδήποτε να επαναλάβετε. Μια δοκιμή… θα σας πείσει!

Στοιχεία επικοινωνίας

Marea sea spirit | Λώρη Μαργαρίτη 13, Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκη, 54622

Τηλ:+30 2310 257 696 / E-mail: info@mareaseaspirit.gr / Website / Facebook / Instagram

More FoodStories

Facebook

@FoodScriber

Instagram

@foodscriber_com

LinkedIn

Theodoros Pastourmatzis

Twitter

@FoodScriber

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

seafood restaurant Marina