Το καρτέλ των γεύσεων

Το Καρτέλ των Γεύσεων είναι μια Μονάδα Κινητής Εστίασης που φέρνει μαγευτικές γεύσεις στον δρόμο σας! Στην καρδιά του μοναδικά ντιζαϊνάτου αυτού Food Truck βρίσκεται η κουζίνα που δημιουργούνται με μεράκι ευφάνταστοι συνδυασμοί για τον απόλυτο ορισμό του street food! Υπερήφανοι για το υψηλό προφίλ των πρώτων υλών που προμηθεύεται από Έλληνες παραγωγούς, η ομάδα του Καρτέλ των Γεύσεων υπόσχεται αξέχαστες γευστικές συγκινήσεις!

Σημείο Συνάντησης

Καλωσορίζοντας τους λάτρεις της γαστρονομίας σε έναν κόσμο νοστιμιάς και δημιουργικότητας, το αξιολάτρευτο Καρτέλ των Γεύσεων, το Food Truck που υπογράφει με μοναδικό ταλέντο ο FoodScriber Θοδωρής Παστουρματζής και η επιμελημένη ομάδα του, κάνει την είσοδό του αυτό το καλοκαίρι στον πειρασμό του biscotto Experience Park, χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία στα Ανατολικά της πόλης στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής 68!

Ένα μαγικό Food Truck!

Σε έναν μαγικό χώρο που ξεδιπλώνεται από το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες αστέριες του βραδιού, ο ταλαντούχος Θοδωρής Παστουρματζής προσφέρει ένα εξαιρετικό μενού με αναπάντεχες δημιουργικές εκπλήξεις. Τα δομημένα Burgers, αληθινά αριστουργήματα, με προσεκτικά επιλεγμένο κρέας, ντελικάτες σάλτσες και τυριά που λιώνουν στο στόμα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ανάμεσα στα αστέρια του μενού το “Ξες ποιος είμαι” με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, bbq, mayo-dry tomato, μαρμελάδα σύκο, πιπεράκι Μακεδονίας και κεφαλοτύρι και το “Παλιά στο Τέξας” με πανσέτα καπνιστή, ketchup-mayo bbq, καραμελωμένο κρεμμύδι, μαρμελάδα μπέικον και κεφαλοτύρι.

Στο μενού θα βρείτε και μοναδικά sandwiches που θα σας κερδίσουν αμέσως! Απολαύστε κοτόπουλα που ψήνονται με αγάπη και τέχνη, ζουμερά λουκάνικα που σε ταξιδεύουν στις παλιές αγαπημένες γεύσεις, και το απαλό και αρωματικό pulled pork που λιώνει στο στόμα. Οι πατάτες του τέλεια φρεσκοψημένες και τραγανές, αποτελούν την τέλεια συνοδεία για κάθε πιάτο.

Απολαύστε την εμπειρία του Καρτέλ των Γεύσεων, ένα μαγικό Food Truck που ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομικής απόλαυσης και προσφέρει μια μοναδική και αξέχαστη συνάντηση με την καλή γεύση!

Στοιχεία επικοινωνίας

Γκοφρέτα | Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 68, Πυλαία – Χορτιάτης 555 35

Τηλ: 698 811 1199 / Website / Facebook / Instagram

More FoodStories

Facebook

@FoodScriber

Instagram

@foodscriber_com

LinkedIn

Theodoros Pastourmatzis

Twitter

@FoodScriber

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Γκοφρέτα - πρωί & βράδυ στην ακτήkalokeri apallou