Τα Τρία Γουρουνάκια

Τα Τρία Γουρουνάκια είναι ένα από τα ομορφότερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και ο απόλυτος ορισμός της σύγχρονης ελληνικής δημιουργικής κουζίνας. Αγαπημένο στέκι της πόλης για τους γαστρονομικά ανήσυχους, είναι εδώ για να σας εντυπωσιάσει και να σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Σημείο Συνάντησης

Σε μια από τις πιο γνωστές γαστρονομικές πιάτσες της Θεσσαλονίκης, δίπλα από την πολύβουη Βαλαωρίτου σε έναν πανέμορφο πεζόδρομο και συγκεκριμένα στην οδό Καποδιστρίου 7 & Πάικου συναντάμε τα Τρία Γουρουνάκια! Σε έναν πολύ φιλόξενο, εκλεπτυσμένο χώρο με μεγάλη άνετη σάλα, στο ισόγειο διατηρητέου των αρχών του 20ου αιώνα θα δοκιμάσετε εξαιρετικά νόστιμα πιάτα!

Μια σύγχρονη γεύση Ελλάδος

Μέσα από μια σύγχρονη ματιά ο δημιουργός και σεφ του εστιατορίου Δήμος Καλαϊτσίδης με πολυετή εμπειρία στον χώρο της κουζίνας και πάθος για την δημιουργική μαγειρική, προσφέρει πιάτα που βασίζονται στις ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις τα οποία αναδεικνύονται μέσα από δημιουργικές πινελιές και σύγχρονες τεχνικές. Ένα μενού που μας ταξιδεύει στον χρόνο! Τα Τρία Γουρουνάκια ζωντανεύουν ξεχασμένες συνταγές μέσα από μια σύγχρονη ματιά και σας υπόσχεται πως κάθε μπουκιά θα είναι μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Με έμφαση στην ποιότητα της πρώτης ύλης και επιλεγμένα προϊόντα της ελληνικής δημιουργούνται μοναδικοί εκρηκτικοί συνδυασμοί.

Από τα πιάτα του μενού δεν θα ξέρετε ποιο να πρώτο διαλέξετε, ορεκτικά και κυρίως πιάτα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και εξάπτουν την περιέργεια! Δοκιμάστε την παραδοσιακή τρικαλινή συνταγή κρεατόπιτας που σερβίρεται δημιουργικά με πουρέ τραχανά, ξινόγαλα και πέστο πιπεριάς Φλωρίνης. Από τα πιάτα που ξεχωρίζουν είναι σίγουρα τα spring rolls με στιφάδο αγριογούρουνου, ο τραγανός μουσακάς με κρέμα ημίλιαστης ντομάτας αλλά και η ελληνική καρμπονάρα από χυλοπίτες με απάκι, μανιτάρια, πεκορίνο Αμφιλοχίας και αυγό ποσέ! Από τα δυνατά πιάτα του μαγαζιού είναι και το κοκοράκι παστιτσάδα με πηλιορείτικο ζυμαρικό και το σιγομαγειρεμένο χοιρινό στη γάστρα, που έρχεται με τσακιστή πατάτα, κρέμα σκόρδου και σάλτσα μανιταριών. Ολοκληρώστε το γεύμα σας με το μοναδικό παστίτσιο σοκολάτας, σε ζεστό φύλλο κρουασάν με σως από λευκή σοκολάτα

Αν σας άνοιξε η όρεξη δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε γεύσεις βγαλμένες από παραμύθι!

Στοιχεία επικοινωνίας

Τα τρία γουρουνάκια | Καποδιστρίου 7 & Πάικου 546 25 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Τηλ: (+30) 231 024 9050 / WebsiteFacebook

More FoodStories

Facebook

@FoodScriber

Instagram

@foodscriber_com

LinkedIn

Theodoros Pastourmatzis

Twitter

@FoodScriber

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Duck Private CheffingMονμάρτη wine bar λογότυπο